Bij K.D.O. kun je op iedere leeftijd starten met turnen. Jongens en meisjes zijn beide welkom. De lessen zijn verdeeld in jongensturnen en meisjesturnen, waarbij de jongens en meisjes wedstrijden kunnen doen.

Recreatief

Ontwikkeling in de turnsport in combinatie met plezier staat bij ons voorop.

Je kan turnen op recreatief niveau waarbij wedstrijden binnen de vereniging worden georganiseerd. Ook kun je oefenen voor voorstellingen binnen de vereniging.

Bekijk het lesrooster waar en wanneer je bij ons recreatief kan turnen. Kom gerust langs voor een proefles. Laat dit het liefst even van tevoren weten via een mailtje weten aan info@gv-kdo-amsterdam.nl

Deelname aan regionale wedstrijden

Als je wil (!) kan je ook deelemen aan wedstrijden, bij K.D.O. nemen wij deel aan regionale wedstrijdsport in de volgende niveaus:

D1, D2 – 4e divisie

D3, D4 – 5e divisie

D5, D6 – 6e divisie

Gedurende de trainingsperiode is overstappen tussen verschillende niveaus mogelijk. Per seizoen wordt bekeken wat op dat moment haalbaar is en in welk niveau je het best past om langdurig plezier in de sport te houden. Uitdaging en succes zijn hierbij de belangrijkste aspecten.

Bekijk het lesrooster waar en wanneer je bij ons gericht op wedstrijdsport kan turnen. Laat dit het liefst even van tevoren weten via een mailtje weten aan info@gv-kdo-amsterdam.nl

ps. aan deelname aan wedstrijden zijn (kleine) kosten verbonden. Klik hier voor meer info.