Onze train(st)ers zijn goed opgeleid en in het bezit van een geldig diploma/licentie of hiertoe in opleiding. Alle trainers leveren een V.O.G. verklaring aan.

Femke

Mijn naam is Femke. Op 4-jarige leeftijd begon mijn avontuur bij turnvereniging K.D.O. met deelname aan kleutergym. Vervolgens ben ik, na een korte onderbreking (ik moest eerst mijn zwemdiploma halen), doorgestroomd naar de recreatieafdeling. Hier heb ik tot mijn 13e jaar met heel veel plezier geturnd, maar wegens te weinig tijd ben ik gestopt. Toch is het turnen altijd blijven kriebelen en toen ik in 4 VWO een maatschappelijke stage moest lopen, heb ik meteen K.D.O. gebeld om te vragen of ik hier in de lessen kon helpen.

Dat is zo goed bevallen dat ik hier nooit mee gestopt ben. Sterker nog, ik wilde hier meer mee doen. Dit heeft dan ook mijn keuze be├»nvloed om na het VWO de opleiding voor gymleraar (ALO) te gaan volgen. Hier heb ik ook mijn turnlicentie behaald, zodat ik inmiddels al een aantal jaren een bevoegd trainster ben en met veel plezier de lesgeef. 

Nada

Hallo, Mijn naam is Nada. Momenteel studeer ik op de ALO voor gymleraar. Ik ben de trainster van de jongens bij K.D.O.

Afra

Wat KDO voor mij betekent? Waarom ik bij turnvereniging KDO ben gekomen? Op jongere leeftijd turnde ikzelf al veel eerst bij een andere vereniging, maar niet met plezier, integendeel zelfs. Ik ben toen op zoek gegaan naar een andere club want ik vond turnen gelukkig nog steeds geweldig.

Na een aantal verenigingen ben ik bij KDO gekomen waar er gelijk een positieve en gezellige sfeer hing. Dit trok gelijk mijn aandacht, het voelde goed en veilig. Ik kreeg meer zelfvertrouwen door de coaches van toen en mijn passie voor turnen groeide hierdoor. Door deze passie ben ik uiteindelijk zelf coach bij KDO geworden, dit ben ik nu al zo’n 12 jaar.

Als coach hoop ik aan mijn kinderen ook ditzelfde gevoel te geven als ik kreeg toen ik bij KDO begon.