Voor kinderen

Word je vaak gepest in de turnles? Of is er iets vervelends gebeurd waar je graag over wil praten? Weet je niet zo goed aan wie je het kunt vertellen? KDO heeft een vertrouwenscontactpersoon: Mories Römkens. Hem kun je mailen of bellen als je even niet weet hoe je probleem kunt oplossen. Hij helpt je verder op weg.

Voor ouders

Met ingang van 1 mei 2016 heeft KDO een vertrouwenscontactpersoon: Mories Römkens.
U of uw kind kunnen met hem contact opnemen over vertrouwelijke zaken of vragen op het gebied van onveiligheid, pesten, seksuele intimidatie, discriminatie, enz. die zich op de club voordoen.

Natuurlijk kunt u zich hiervoor ook rechtstreeks tot de lesgever of het bestuur wenden en dat ligt ook vaak meer voor de hand, maar als dat lastig is, kunt u dus ook met Mories Römkens overleggen.

Mories Römkens

Mijn naam is Mories Römkens en ben getrouwd en vader van drie kids. Ze sporten allemaal. Zeilen, hockey, en eentje heeft geturnd bij KDO. Ik ben nauw betrokken bij al mijn sportende kinderen. Als hulptrainer, scheidsrechter of  botenreparateur. Ik werk als organisator van culturele evenementen. Als hobby maak ik meubels en doe ik aan racefietsen. (www.moriesromkens.nl)

Voor KDO ben ik sinds mei 2016 de vertrouwenscontactpersoon.

Wilt u  meer weten over het begrip vertrouwenscontactpersoon dan kunt u ook altijd terecht bij de site van het NOCNSF. www.nocnsf.nl  en tik dan vertrouwenscontactpersoon in bij de rubriek A-Z

Mories Römkens 0647470834

info@moriesromkens.nl